نمایش نمایش

شناسه : 15001527
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاوری استان یزد مطرح کرد


مدیر باغبانی سازمان جهادکشاوری استان یزد با بیان اینکه منطقه مروست شهرستان خاتم با دارا بودن 50 درصد سطح زیر کشت استان یکی از مهمترین قطب های تولید انگور استان است اظهار داشت: 68 درصد انگور تولیدی استان یزد به این منطقه اختصاص دارد.

به گزارش آوای اقتصاد به نقل ازروابط عمومی سازمان جهادکشاوری استان یزد، محمد رضا ابراهیمی مدیر باغبانی این سازمان گفت: سطح زیر کشت انگور امسال استان 2 هزار هکتار می باشد که نسبت به سال گذشته تغییری  نداشته است

وی افزود: متوسط تولید محصول انگور 18تن در هر هکتار و در بعضی از باغات شهرستان خاتم تا 25 تن در هکتار است که در مجموع بیش از 35 هزار تن انگور تولید شده است. 

ابراهیمی با بیان اینکه منطقه مروست شهرستان خاتم با دارا بودن 50 درصد سطح زیر کشت استان یکی از مهمترین قطب های تولید انگور استان است اظهار داشت: 68 درصد انگور تولیدی این استان به این منطقه اختصاص دارد.

وی از ابرکوه و بهاباد و یزد بعنوان دیگر مناطق تولید محصول مذکور نام برد و ارقام انگور استان را عسکری ، بومی و ریش بابا بیان کرد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف می شود گفت: این محصول به استانهای اصفهان، تهران، بندر عباس و کرمان هم صادر می شود.

ابراهیمی با بیان اینکه بخش کمی هم به صورت کشمش و آفتابی فرآوری می شود اظهار کرد: در مجموع سالانه دو هزار تن کشمش در این استان تولید می شود.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: از هر سه کیلو انگور یک کیلو کشمش بدست می آید و این بدین معنی است که هفت هزار تن انگور استان به دو هزار تن کشمش تبدیل می شود.








جدیدترین ها جدیدترین ها